Ez a recept kicsit rendhagyó, mert csak egy darab húsra szól. Mivel ezt most csak magamnak készítettem ebédre, így egy adagos recept lett belőle. 🙂
Természetesen aki szeretné elkészíteni, az annyival szorozza a hozzávalókat, ahány darab húst szeretne sütni.
Hozzávalók:
• 1 db felső csirkecomb filé
• 2 csipet só
• 1 csipet bors
• 3 ek házi paradicsomos szósz
• 3 ek reszelt gouda sajt
Elkészítés:
A kicsontozott csirkecombot szétnyitjuk amennyire tudjuk. Egy szép szelet húst kell kapnunk. Sózzuk, borsozzuk.
Egy edényben olajat hevítünk, majd a hús mindkét oldalát megpirítjuk.
A húst egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd megkenjük a házi paradicsomos szósszal. Pótolhatjuk kész pizza- vagy tészta szósszal is.
Alaposan megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített 200 °C -os sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük. Akkor jó, ha szépen rápirult a sajt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése