Nagy dilemmában
voltam a mai menüt illetően, mert lövésem sem volt mit főzzek. A szokásos
közvélemény kutatásomnak megvolt a szokásos eredménye: -„Mit főzzek ma?”
-„Mindegy.”
Így hát gondoltam
nem komplikálom túl a mai menüt, esztek amit kaptok alapon rántott hús lesz.
Karajt már ezer éve nem ettünk, úgyhogy gondoltam munkára fel! Nem bántam meg,
újra meg kellett állapítanom, hogy karajból a legfinomabb a rántott hús. 🙂
Hozzávalók:
- 4 szelet hosszú karaj
- só, bors
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
A karaj
szeleteket félbe vágjuk, kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk.
A szokásos módon
bepanírozzuk a húsokat (liszt-tojás-zsemlemorzsa).
Bő olajban, közepes
lángon arany barnára sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése