Már egy ideje készülök a kaszinó tojás készítésére, de valahogy mindig elmaradt.
Eddig mindig akkor ettünk, amikor a párom anyukája készített, de most gondoltam a tettek mezejére lépek és én is neki ugrok. Annyi gondom volt csak, hogy nem volt itthon téli szalámim, ugyanis anyósom mindig azzal készíti. Ő azzal keveri össze a főtt tojás sárgáját, és valami isteni finom.
Na, de mivel nekem erre most esélyem se volt, így szétnéztem a hűtőben és szembe találtam magam a füstölt kolbásszal. Gondoltam rosszat nem tehetek, ha ezzel helyettesítem a szalámit.
Konzultáltam anyukámmal, és arra jutottunk, hogy baj nem lehet belőle. 🙂 Hát igazunk lett. El is döntöttem, hogy mostantól amikor kaszinó tojást készítek, lesz szalámis és kolbászos is. 🙂
- 5 db tojás
- 100 g füstölt kolbász
- 6 ek. majonéz
- só, fehér bors
- 2 dl tejföl
- 1/2 mk. mustár
- 1 mk. cukor
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése