Ma nem kerekítettem nagy feneket a főzésnek, mert úton voltunk egész délelőtt. Gyorsan sütőzacskóba dobtam néhány csirkecombot és alig 1 óra múlva kész is volt a finom ebédünk. 🙂
Hozzávalók:
• 3 egész csirkecomb
• só, bors, grill fűszer
• kb. 50 ml víz
Elkészítés:
A csirkecombokat ketté vágjuk, ízlés szerint befűszerezzük.
A sütőt előmelegítjük 200°C-ra.
A sütőzacskót egy tepsire fektetjük, majd belepakoljuk a combokat szépen egymás mellé.
Öntünk bele kb. fél deci vizet, majd bekötjük a száját. A zacskót 4-5 helyen egy ollóval kicsit bevagdossuk.
A tepsit a sütőbe tesszük, majd kb. 45 perc alatt készre sütjük. Ha nagyobbak a combok, kicsit több idő kell neki.
Párolt rizzsel és csemege uborkával kínáltam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése