A mai napon kicsit idő és hely szűkében vagyok, úgyhogy egy nagyon egyszerű, ám annál finomabb ételt választottam ebédre.
Sietnem kell vele, mert ma érkezik a mosogatógépem (Juppiiiiiii!!! 😁) és a fél konyhámat le kell bontani a beszereléshez. Na jó, nem a felét, de a mosogatóm szét lesz bombázva 🙂.
Szerencsére a panírozással már tegnap végeztem, úgyhogy most csak egy gyors sütés lesz, aztán irány a rámolás. Úgyhogy munkára fel! 🙂
Hozzávalók:
- csirkemell filé
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- szezám mag
- olaj a sütéshez
- só, bors, fokhagyma por
Elkészítés:
A csirkemellet nagyobb
csíkokra daraboljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk fokhagyma porral.
A zsemlemorzsához
keverünk ízlés szerint szezám magot és a húst a szokásos módon
(liszt-tojás-zsemlemorzsa) bepanírozzuk.
Bő, forró olajban arany
barnára sütjük.
Bármilyen körettel, vagy
salátával tálalhatjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése