2015. május 25., hétfő

Vaníliás epertorta sütés nélkül

Valami édességre vágyott a család, de nem igazán volt időm hosszadalmas sütögetéssel bíbelődni. Ezzel a sütivel mindig sikert aratok, így nem volt kérdés, hogy ő lesz a nyerő. 🙂
 
Vaníliás epertorta sütés nélkül

Hozzávalók:

  • 24 db baba piskóta
  • 8 dl tej
  • 2 csomag vaníliás pudingpor
  • 4 ek. cukor
  • 500 g eper
  • 1-2 marék csoki reszelék
Elkészítés:

A pudingot megfőzzük a cukor hozzáadásával, majd hagyjuk kihűlni.
A baba piskóta felét egy torta formába fektetjük, majd rásimítjuk a puding felét.


Az eper felét kis kockára, a másik felét félbe vágjuk. A kockákat rászórjuk a pudingra.


A maradék baba piskótát félbe vágjuk keresztben, majd hosszában is. Nem baj, ha eltörik, nem fontos, hogy egyben maradjanak a darabok. Rátesszük az eper kockákra, majd rásimítjuk a maradék pudingot.


A torta tetejére rendezzük a felezett eper darabokat, megszórjuk reszelt csokival, majd pár órára a hűtőbe tesszük.



Tálaláskor tehetünk rá tejszínhabot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése