A mai napon kicsit idő és
hely szűkében vagyok, úgyhogy egy nagyon egyszerű, ám annál finomabb ételt
választottam ebédre. Sietnem kell vele, mert ma érkezik a mosogatógépem
(Juppiiiiiii!!! : )) és a fél konyhámat le kell bontani a beszereléshez. Na jó,
nem a felét, de a mosogatóm szét lesz bombázva :). Szerencsére a panírozással
már tegnap végeztem, úgyhogy most csak egy gyors sütés lesz, aztán irány a
rámolás. Úgyhogy munkára fel! :)
Hozzávalók:
- csirkemell filé
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- szezám mag
- olaj a sütéshez
- só, bors, fokhagyma por
A csirkemellet nagyobb
csíkokra daraboljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk fokhagyma porral.
A zsemlemorzsához
keverünk ízlés szerint szezám magot és a húst a szokásos módon
(liszt-tojás-zsemlemorzsa) bepanírozzuk.
Bő, forró olajban arany
barnára sütjük.
Bármilyen körettel, vagy
salátával tálalhatjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése