2015. augusztus 21., péntek

Majonézes kukorica saláta

Amikor rántott ételeket készítek, általában egy körettel beérem, de ma annyira megkívántam valami majonézes salátát, hogy kénytelen voltam nekiugrani az elkészítésének J.

Majonézes kukorica saláta

Hozzávalók:

  • 400 g konzerv csemege kukorica
  • 1 kis fej lila hagyma
  • 200 g tejföl
  • 150 g majonéz
  • 1 tk mustár
  • 1 ek cukor
  • 1 mk. citromlé
  • só, fehér bors

Elkészítés:

A mártáshoz való alapanyagokat alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk az apró kockára vágott lila hagymát és a lecsepegtetett kukoricát.
Pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

Sült vagy rántott húsokhoz nagyon finom köret, de önmagában is fogyaszthatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése