2016. szeptember 17., szombat

Magyaros rakott bundás zsemle

Ezt a magyaros rakott bundás zsömle receptet akkor szoktam elkészíteni, amikor pár maradék összegyűlik a hűtőben. Igazából az alapanyagokat úgy variálhatjuk, ahogy szeretnénk. A végeredmény egy nagyon finom, laktató étel lesz. Tehetünk bele bármilyen felvágottat, sajtszeletet, szalámit. Készíthetjük zsömléből, de akár kifliből vagy bagettből is nagyon finom. Az a lényeg, hogy picit szikkadt legyen. Én most maradék tönköly zsömléből készítettem, amit pár nappal előtte sütöttem.

Magyaros rakott bundás zsemle
Hozzávalók:

2 db zsömle
1 kis fej vöröshagyma
70 g füstölt kolbász
1 db tv paprika

A további receptet az alábbi linkre, vagy a fotóra kattintva találjátok:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése