Ezt
a török gyűrött rétes receptet pár éve egy német újságban
találtam. Kicsit változtattam rajta, mert a réteslapok kenéséhez
szükséges joghurt és tej mennyiségét soknak találtam, így egy
kicsit átvariáltam az arányokat. Néha még így is marad belőle.
:) Most már számomra tökéletes a recept, így rendszeresen
elkészítem a családnak. Az eredeti receptben sós, sajtos töltelék
szerepelt, de igazából bármivel megtölthetjük, amivel egy
hagyományos rétest is megtöltenénk. Sós és édes változatban
is ugyanolyan finom. :)
Török gyűrött rétes |
Hozzávalók:
A
tésztához:
- 20 db réteslap
A
kenéshez:
- 300 g görög joghurt
- 100 ml tej
A teljes receptet a fotókra vagy az alábbi linkre kattintva találjátok:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése