Gyakori vendég nálunk ez a finomság,
nagyon szereti a család. Sok ismerősöm nagy mennyiségben tesz el
télire is, de én mindig frissen készítem. Az eredeti recept azt
írja, hogy szabad tűz mellett, parázson kell sütni a padlizsánt,
mert attól lesz igazán jó a zakuszka. Így aki teheti, fogadja meg
ezt a tanácsot, mert tényleg ad egy plusz ízt az ételnek. Sajnos
nekem most erre nem volt lehetőségem, de így is mennyei lett. :)
Jöjjön hát a zakuszka, ahogy mi szeretjük! :)
Zakuszka |
Hozzávalók:
- 1 nagy padlizsán
- 1 zöld pritamin paprika
- 1 sárga pritamin paprika
- 1 piros pritamin paprika
- 2 fej vöröshagyma
A teljes receptet a fotóra, vagy az alábbi linkre kattintva találjátok:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése