2015. október 25., vasárnap

Zakuszka

Gyakori vendég nálunk ez a finomság, nagyon szereti a család. Sok ismerősöm nagy mennyiségben tesz el télire is, de én mindig frissen készítem. Az eredeti recept azt írja, hogy szabad tűz mellett, parázson kell sütni a padlizsánt, mert attól lesz igazán jó a zakuszka. Így aki teheti, fogadja meg ezt a tanácsot, mert tényleg ad egy plusz ízt az ételnek. Sajnos nekem most erre nem volt lehetőségem, de így is mennyei lett. :) Jöjjön hát a zakuszka, ahogy mi szeretjük! :)

Zakuszka
Hozzávalók:
  • 1 nagy padlizsán
  • 1 zöld pritamin paprika
  • 1 sárga pritamin paprika
  • 1 piros pritamin paprika
  • 2 fej vöröshagyma


A teljes receptet a fotóra, vagy az alábbi linkre kattintva találjátok:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése